Myymälästämme löydät työkalut ja tarvikkeet, siemenet ja lannoitteet sekä paljon muuta maanviljelyyn!

Monipuolinen myymälämme palvelee kaikissa työkalu- ja tarviketarpeissa. Yli 300 tuotteen kilopulttivalikoima on kattava, hyllyssä myös 12.9 lujuuden kuusiokolopultit. Huippulaadukkaat Saksalaiset BGS-työkalut ovat kätevän isännän valinta. Elinikäinen takuu kattaa normaalikäytön rikkoutumiset, mutta ei katoamista.

Suuri valikoima sekä viljatilan että karjatilan tarvikkeita; siemeniä, lannoitteita ja paalaustarvikkeita, heti varastosta!

Varastostamme löytyy tuotantopanokset ja kaikki tarvittava maatilan koko vuoden askareisiin. Vilja- ja nurmisiemenistä tarjolla uusin lajikevalikoima yhteistyössä Tilasiemenen kanssa. Karjatiloille on vaihtoehtona valmiit seokset heti rivistä tai räätälöidyt nurmiseokset tilan omalla reseptillä. Viljatiloille tarjotaan viljelyvarmat ja satoisat ykköslajikkeet. Lisäksi valikoimamme kattaa laajasti rehukasvit, kerääjäkasvit, öljykasvit, riistasiemenet ja muut vaihtoehtoiset kasvit viljelykiertoa täydentämään, mm. auringonkukansiemen ja niittykesantoseos.

Paalaustarvikkeita on kattava valikoima varastossa: paalauslangat, käärintäverkot ja käärintämuovit. Rehunsäilöntään löytyy vakuumi- ja aumamuoveja 4-22 metrin leveydestä 25-300 metrin rullapituuteen. Rehuntekoon parhaat tarvikkeet ja edulliset hinnat mahdollistaa Agro-Tuonti Oy:n vuosikymmenten maahantuonnin kokemuksella. Valikoimassamme Euroopan suosituimpia merkkejä johtavilta valmistajilta. Suureen satoon tarvitaan hyvä siemen, kalkkia, lannoitetta, kasvinsuojeluaineita. Kalkitus hoituu Nordkalkin Aito-kalkeilla sekä nopeavaikutteisella Calciprill-liitukalkilla. Lannoitteista löytyy useampia vaihtoehtoja, jolloin voidaan varmistaa tuotteen vastaavuus viljelijän tarpeisiin. Kasvinsuojeluainevalikoima sisältää sekä torjunta-aineet että nestemäiset lehtilannoitteet.

Tervetuloa ostoksille verkkokaupaan tai myymäläämme

Myymälä

Iivaalantie 21, 61400 YLISTARO
Avoinna: Ma-Pe 8-17