Ostetaan Viljaa!

Kysy päivän hinta ja tuo viljasi meille. Viljan vastaanotto Ylistarossa on avoinna ark. 8-17 tai sopimuksen mukaan. Perushinta edellyttää teollisuuden yleisten laatuvaatimusten täyttymistä. Vastaanottoon tuotu viljaerä esipuhdistetaan ennen punnitusta ja laadun määrittävää näytteenottoa.

Viljakauppaa vuosien kokemuksella

Maataloustarvike Mattila tarjoaa hyvän palvelun ja kilpailukykyisen hinnan viljakauppaan. Olemme sitoutumaton viljan ostaja ja välitämme kauppaviljaa eri vastaanottajille, tavoitteena tarjota paras hinta viljelijälle. Meillä on hyvät kanavat moniin eri toimijoihin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tuo näyte niin analysoimme laadun ja etsimme sopivimman kohteen viljallesi. Teemme viljakauppaa suoraan tilalta toimitettuna ja omasta vastaanotosta Ylistarosta.

Viljan kunnostuksella varmistat laadun

Lajittelemme viljaeräsi kauppakuntoon nykyaikaisin konein, tehokkaasti. Lajittelu parantaa viljaerän laatua ja varmistaa kauppakelpoisuuden tai mahdollistaa laatuhyvityksen hinnoittelussa.

Kunnostusta tehdään mm. kauran myllylaadun varmistamiseksi, luomu-erien rikkojen poistoon, puhdas-kauran kunnostukseen. Lajittelukokemusta löytyy kaikista viljoista, mutta myös rehukasveista, öljykasveista ja nurmisiemenistä.

Rypsi

Öljykasvit ovat hyvä lisä viljelykiertoon. Yhteistyömme Apetit Kasviöljy Oy:n kanssa tarjoaa varman ostajan tuotetulle rypsille. Suurin osa rypsieristä kunnostetaan lajittelulla ennen toimitusta tehtaalle, jolloin parannetaan toimituserän laatua, vältetään laatuvähennyksiä tavoitellen laatuhyvityksiä. Toimitukset Ylistarosta täysin kuormin Kirkkonummen toimipisteelle takaa tehokkaimman logistiikan viljelijän ja ostajan välillä.